Car systems


Bij Osi Car service bent u aan het juiste adres want, de wereld van car hifi, navigatie, multimedia en telecom verandert razendsnel en om zeker te zijn dat u een goed advies krijgt en u een optimaal product aanschaft, kunt u eigenlijk het best naar een echte specialist.

We informeren u graag over de keuze die voor uw auto, wensen en budget het beste past.
Denkt u maar eens over een actieve telefoonhouder met dashmount voor een mooie geïntegreerde oplossing in uw auto, waarbij de telefoon gekoppeld aan uw bluetooth carkit gewoon onder lading blijft en zelfs in geval van i-phone of android toestel gebruikt kan worden als muziek speler.

OEM installatie

Bij OEM systemen denken wij aan audio en multimedia systemen welke u het maximale plezier geven, zonder zichtbare aanpassingen aan het interieur. Of te wel; Het lijkt alsof alles in de fabriek al zo gemonteerd was, maar het systeem heeft wat geluid en opties betreft veel meer te bieden. Waar u bij aanschaf van een nieuwe auto slechts de keuze heeft uit standaard audio of een duurder pakket, kunnen wij juist een systeem op maat samenstellen. Zelfs op basis van af fabriek radio / navigatie. Middels innoverende processors kunnen wij met de laptop en analyse apparatuur uw auto laten klinken zoals u dat thuis gewend bent.

Aanvulling op bestaande systemen

Zelfs wanneer u redelijk tevreden bent over het geluid in uw auto, maar net dat beetje extra mist om er echt van te genieten hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Zo kunnen we u adviseren met het plaatsen van een onopvallende sub-woofer voor meer fundament in het geluid, het vervangen van luidsprekers voor meer detail of het plaatsen van extra speakers voor meer ruimtelijkheid.

Kortom, laat u verrassen door onze oplossingsgerichte vakkennis en bezoek onze vestiging aan de Penningweg 69A, te Zaandam met ruime eigen parkeergelegenheid.

2009-audi-a8l-w-12-bang-olufsen-speakers-photo-234345-s-1280x782